Ladataan... Ladataan...

Peruna-aurajuustosalaatti

Valmistusaineet 4:lle
1000 g Uusia perunoita
0 l Majoneesia, 27-33 % rasvaa
1 dl (silputtu) tilliä, silputtuna
1 dl (silputtu) silputtua kevätsipulia
2 varsi Lehtisellerin varsia
6 viipale Sinihomejuustoa
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippurisekoitusta
Ohjeet

Kevätsipulin sijaan voit käyttää 1 dl silputtua purjoa.

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada vesi pois ja anna perunoiden jäähtyä hetki. Kuutioi perunat, kaada päälle viinietikka ja sekoita varovasti.
Viipaloi lehtiselleri paperinohuiksi suikaleiksi. Sekoita tilli, kevätsipulit tai purjosilppu, selleri, ranskankerma, majoneesi ja muunneltu sinihomejuusto kastikkeeksi.
Sekoita varovasti perunat kastikkeeseen, mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan. Jäähdytä salaattia muutama tunti ennen tarjoilua, jotta maut tasaantuvat.

Yksi annos sisältää 322 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":105,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":167},"weight":{"fat":11.49,"alcohol":0,"protein":12.43,"carbohydrates":41.31,"saturated_fat":6.59,"sugar":2.45,"fibre":3.12,"salt":1.73},"percent_raw":{"fat":0.32475075685884924,"alcohol":0,"protein":0.15613870444612854,"carbohydrates":0.5191105386950221},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":322,"weight":79.12000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":330.66},"item_type":"recipe","recipe_id":767,"servings":4}}

 
Sulje