Ladataan... Ladataan...

Pienet fetapiiraat

Valmistusaineet 12:lle
400 g Ruisperunataikinaa
Täyte:
200 g Kuutioitua fetajuustoa (25 % rasvaa)
1 dl (viipaloitu) oliiviviipaleita
0.5 dl silputtua basilikaa
2 dl (raastettu) juustoraastetta
3 dl ruoanvalmistuskermaa (7 % rasvaa)
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.25 tl mustapippuria
0.25 tl suolaa
Ohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa taikina 12 osaan, vuoraa taikinalla voidellun muffinipellin syvennykset ja esipaista 225 asteessa viisi minuuttia.
Pane jokaiseen syvennykseen fetakuutioita, aurinkokuivattujen tomaattien suikaleita tai oliiveja sekä yrttisilppua. Levitä päälle puolet juustoraasteesta. Sekoita ruokakerma, munat ja mausteet. Kaada neste täytteen päälle ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
Kypsennä piiraita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, eli kunnes paistos on saanut kauniin värin.

Yksi annos sisältää 215 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":133,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":48},"weight":{"fat":14.74,"alcohol":0,"protein":8.45,"carbohydrates":11.92,"saturated_fat":6.95,"sugar":1.44,"fibre":2.14,"salt":1.39},"percent_raw":{"fat":0.6195647913752156,"alcohol":0,"protein":0.15788667186065103,"carbohydrates":0.22254853676413344},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":214,"weight":47.03,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":101.9},"item_type":"recipe","recipe_id":1025,"servings":12}}

 
Sulje