Paahda pienet leipäviipaleet jo muutama päivä ennen juhlia ja säilytä ne esimerkiksi kannellisessa peltirasiassa. Valmista kerralla koko patonki. Leikkaa patongista ohuita viipaleita ja lado ne uunipellille. Sipaise puhtaalla sormella leipien pintaan vähän öljyä. Ripsauta päälle aavistus joko paprikaa, cayennepippuria tai kuivattuja yrttejä. Paahda uunin keskiosassa noin 225 asteessa 4–5 minuuttia eli kunnes leivät ovat rapeita. Varo etteivät leivät pala.
Kaviaarileivät: Sipaise 6 leipää kevytranskankermalla, nosta päälle nokare mätikaviaaria ja koristele tillillä.
Kurkku-ruohosipulileivät: Voitele 6 leipää tuorejuustolla ja kasta pinta ruohosipuli-kurkkuhakkelukseen.
Sienileivät: Paista sieniä ja purjoa hetken aikaa ja mausta. Sipaise 6 leipää kevytlevitteellä ja nosta haaleat sienet päälle.
Nosta leivät tarjottimelle tai isolle lautaselle ja tarjoa tervetuliaiskuohuviinin tai alkoholittoman juoman kanssa. Suupalat ovat pieniä, joten tarjoilussa ei tarvita lautasia, pienet lautasliinat riittävät.