Ladataan... Ladataan...

Pienet mausteleivät

Valmistusaineet 6:lle
18 viipale (pieni) moniviljapatonkia
0.5 tl rypsiöljyä
Ohjeet

Lisäksi tarvitset mausteita maun mukaan.

Leikkaa patongista ohuita viipaleita ja lado ne uunipellille. Sipaise puhtaalla sormella leipien pintaan vähän öljyä. Ripsauta päälle aavistus paprikaa, cayennepippuria tai kuivattuja yrttejä. Paahda uunin keskiosassa noin 225 asteessa 4–5 minuuttia eli kunnes leivät ovat rapeita.
Varo etteivät leivät pala!

Vinkki

Paahda pienet leipäviipaleet jo muutama päivä ennen juhlia ja säilytä ne esimerkiksi kannellisessa peltirasiassa. Valmista kerralla koko patonki.

Yksi annos sisältää 156 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":129},"weight":{"fat":0.92,"alcohol":0,"protein":4.74,"carbohydrates":31.86,"saturated_fat":0.08,"sugar":0.18,"fibre":1.68,"salt":0.67},"percent_raw":{"fat":0.05325443897186409,"alcohol":0,"protein":0.12261131821616204,"carbohydrates":0.8241342428119738},"percent":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":82},"total":{"kcal":157,"weight":40.129999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":60.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1315,"servings":6}}

 
Sulje