Ladataan... Ladataan...

Pienet tomaattileivät

Valmistusaineet 12:lle
100 g Kuuden viljan patonki
150 g Tomaatti
2 rkl Basilika, tuore
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.5 tl (jauhettu) Mustapippuri
1 tl Oliiviöljy
0.5 kynsi Valkosipuli
Ohjeet

Katso ohje "Moniviljakorput patongista" tai paahda patonkipalat. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja poista kanta ja sisusta (sisus on vetistä, joten se on hankalaa leivän päällä, mutta voit vaikka juoda sen). Leikkaa tomaattiliha pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon muutama silputtu basilikan lehti, ripaus suolaa ja mustapippuria ja oliiviöljy sekä halutesssasi vähän puserrettua valkosipulia. Tarkista maku. Jaa maustettu tomaatti leiville.

Yksi annos sisältää 30 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":21},"weight":{"fat":0.55,"alcohol":0,"protein":1.02,"carbohydrates":5.2,"saturated_fat":0.08,"sugar":0.73,"fibre":0.41,"salt":0.33},"percent_raw":{"fat":0.16630328456810287,"alcohol":0,"protein":0.13695784982781017,"carbohydrates":0.696738865604087},"percent":{"fat":17,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":70},"total":{"kcal":30,"weight":8.32,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":22.02},"item_type":"recipe","recipe_id":1024018,"servings":12}}

 
Sulje