Anna taikinan sulaa pakkkauksen ohjeen mukaan. Jaa se kahtia tai tee kerralla torttuja koko taikinasta. Kauli puolikas taikina 36x18 cm:n kokoiseksi suorakulmion muotoiseksi levyksi. Käytä kaulimisessa hivenen jauhoja. Jaa taikina pitkittäin kuuteen ja poikittain kolmeen osaan, niin saat 18 kpl pieniä torttupohjia. Leikkaa villot joka kulmaan (2-3 mm kulmista poispäin, silloin tähtien kärjistä ei tule teräviä, eivätkä ne pala niin helposti). Käännä joka toinen sakara keskelle ja paina kevyesti. Lisää päälle vajaa teelusikallinen luumumarmeladia. Nosta tortut leivinpaperin päälle uunipellille ja mielellään edelleen kylmään noin puoleksi tunniksi levähtämään. Kun taikina saa levähtää kylmässä, tortut pysyvät hyvin muodossaan, eivätkä aukea. Jos on kiire, voit paistaa tortut myös heti.
Paista tortut 225 asteessa 12-13 minuuttia uunin toiseksi alimmalla tasolla. Ripsauta halutessasi kypsien torttujen pinnalle vähän pölysokeria. Tortut maistuvat parhailta lämpiminä. Lämmitä niitä hetki uunissa, mikrolämmitys tekee tortuista sitkeitä.
Huom! 1 annos = 1,5 torttua