Ladataan... Ladataan...

Pikainen papukeitto

Valmistusaineet 4:lle
100 g Suomalainen sipulikuutio
1 prk Pirkka Ruskeat pavut suolaliemessä
1 g Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 rkl Rypsiöljy
5 dl Vesi
1 kpl Kasvisliemikuutio
0 kpl Chili, tuore
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 tl Persilja, tuore
500 g Paseerattu tomaatti
Ohjeet

Kuullota pakastesipulia kattilassa sillä aikaa, kun avaat säilyketölkit. Valuta suolaliemi ruskeista pavuista. Lisää paseerattu tomaatti tai tomaattimurska ja pavut kattilaan. Kaada joukkoon vettä tarpeen mukaan eli miten löysää/sakeaa haluat keitosta.

Mausta chilillä, pippurilla, tuoreella persiljalla tai intialaisilla mausteilla. Anna keiton hautua 10 min. tai pidempään.

Nauti sellaisenaan tai leivän kera.

Yksi annos sisältää 142 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":73},"weight":{"fat":4.36,"alcohol":0,"protein":5.9,"carbohydrates":16.68,"saturated_fat":0.54,"sugar":6.55,"fibre":4.96,"salt":1.54},"percent_raw":{"fat":0.30272730911405743,"alcohol":0,"protein":0.1821544619682126,"carbohydrates":0.5151182289177301},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":142,"weight":40.53,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":339.26},"item_type":"recipe","recipe_id":1023687,"servings":4}}

 
Sulje