Ladataan... Ladataan...

Pikapaistetut pavut

Valmistusaineet 4:lle
300 g Vihreät ohuet pavut
2 kynsi Valkosipulin kynsi
100 g Sieniä (kantarelllejä, tatteja tai herkkusiniä)
1 rkl Rypsiöljy
1 rkl Rakuna, tuore, silputtuna
1 rkl (silputtu) Lehtipersilja, hienoksi silputtu, tuore
0 tl Suola, ripaus
0.25 tl (rouhittu) Mustapippurirouhe
Ohjeet

1. Huuhdo ja puolita pavut.
2. Puhdista ja pilko sienet, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Kuullota sieniä ja valkosipulia hetki öljyssä, lisää pavut ja kypsennä sekoitellen muutama minuutti.
4.Vähennä lämpö pieneksi, peitä pannu kannella ja anna hautua muutama minuutti.

Vinkki

Valmistusaika 15 minuuttia.

Yksi annos sisältää 57 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":15},"weight":{"fat":3.67,"alcohol":0,"protein":2.05,"carbohydrates":3.63,"saturated_fat":0.19,"sugar":3.28,"fibre":2.42,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.5923084878702812,"alcohol":0,"protein":0.1472161104154249,"carbohydrates":0.26047540171429384},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":57,"weight":15.239999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":106.29},"item_type":"recipe","recipe_id":919591,"servings":4}}

 
Sulje