Lisäksi sambal oelek -maustetta, suolaa ja pippuria ja muskottipähkinää.
Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan. Purista neste pois ja mausta raastetulla muskottipähkinällä. Sekoita joukkoon rae- ja parmesaanijuusto.
Tomaattikastike:
Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuullota sipulia, valkosipulia ja herkkusieniä rasvassa miedolla lämmöllä vähän aikaa. Lisää tomaattimurska, kasvisliemikuutio ja oliivit. Mausta sambal oelekilla, yrteillä, suolalla ja pippurilla. Keitä kastiketta kokoon miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Esikeitä lasagnelevyt tarvittaessa pakkauksen ohjeen mukaan.
Pane voideltuun uunivuokaan kerroksittain pinaattiseosta, lasagnelevyjä ja tomaattikastiketta. Pinaattiseoksen tulee olla alimmaisena ja tomaattikastikkeen päällimmäisenä. Kaada maito joukkoon ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä 225 asteen uuninlämmössä noin 30 minuuttia.