Ladataan... Ladataan...

Pitsileivonnaiset

Valmistusaineet 4:lle
Appelsiinikerma
3 dl hyla- vispikermaa
0.5 dl sokeria
1 dl vaniljasokeria
0 dl appelsiiniesanssia
Taikina
1.5 dl mantelirouhetta
1 dl sokeria
100 g Margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa
1 rkl tummaa siirappia
Ohjeet

Mittaa kaikki taikina-aineet kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia koko ajan hitaasti sekoittaen.
Nosta lusikalla pieniä taikinakokkareita uunipellille leivinpaperin päälle. Jätä kokkareiden välille reilusti tilaa, sillä ne leviävät ja litistyvät paistamisen aikana hyvinkin paljon.
Paista uunin keskitasolla 150 asteessa noin 20 minuuttia.
Jäähdytä pellillä ja irrota lastut varovasti esimerkiksi veitsen avulla. Nosta lastut tasaiselle alustalle.
Vaahdota vispikerma ja sokeri napakaksi vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla ja appelsiiniesanssilla.
Pursota täytettä pitsilastujen väliin ja kokoa kaksi- tai kolmikerroksisiksi leivonnaisiksi.
Tarjoa melko pian täyttämisen jälkeen ja säilytä jääkaapissa tarjoamiseen asti.

Yksi annos sisältää 817 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":522,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":260},"weight":{"fat":57.74,"alcohol":0,"protein":8.76,"carbohydrates":64.69,"saturated_fat":24.2,"sugar":61.15,"fibre":2.06,"salt":0.33},"percent_raw":{"fat":0.6388201187162571,"alcohol":0,"protein":0.04309250554025426,"carbohydrates":0.3180873757434886},"percent":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":817,"weight":218.93,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":197},"item_type":"recipe","recipe_id":197,"servings":4}}

 
Sulje