Lisäksi tarvitset 1 rkl sitruunanamehua ja 1 rkl raastettua sitruunakuorta.
Leikkaa paahtoleivästä reunat pois, pane viipale kulhon pohjalle ja kaada päälle maitotilkka. Anna leivän turvota viitisen minuuttia.
Sekoita leivän joukkoon jauheliha, muna ja juustoraaste. Mausta taikina suolalla, pippurilla, sitruunankuorella ja -mehulla. Sekoita tasaiseksi.
Muotoile taikinasta kostein käsin pikkupyöryköitä ja paista ne oliiviöljyssä kypsiksi.
Purista hieman sitruunamehua pyöryköiden päälle.
Tarjoa pyörykät juuri keitetyn vihreän tagliatellen ja parmesaanilastujen kanssa.
Nämä sitruunalla ja parmesaanilla maustetut lihapyörykät sopivat mainiosti myös noutopöydässä tarjottaviksi.