Ota liha huoneenlämpöön 1-1½ tuntia ennen kypsennystä. Nosta porsaan ulkofilee sopivan kokoiseen uunivuokaan ja sivele pintaan soijakastike. Ripottele pintaan rouhitut pippurit ja levitä päälle ananasmurska liemineen. Nosta vuokaan kuoritut sipulit ja lisää pohjalle kuuma lihaliemi. Työnnä fileeseen leikatusta sivusta lihalämpömittari, niin että kärki osuu keskikohtaan. Peitä vuoka paistokelmulla tai foliolla. Kypsennä uunissa 175 asteen lämmössä, kunnes mittarin lukema osoittaa 70-75 astetta. Anna lihan levähtää 10-15 minuuttia ennen leikkaamista. Tarjoa liemi kastikkeena.
Jos haluat voit suurustaa sen vehnäjauhoilla tai Maizenasuurusteella (1 rkl 33-22 kcal).
Nauti sipulin lisäksi fileen kanssa salaattia, keitettyjä perunoita tai ohrariisiä ja kasviksia.