Ladataan... Ladataan...

Porsaankyljykset omena-juureslisukkeella

Valmistusaineet 6:lle
Marinadi
1 dl oliiviöljyä
2 kpl (keskik.) sitruunaa
3 kynsi valkosipulin kynttä
Uunivuokaan
6 kpl porsaankyljyksiä
3 kpl (keskik.) palsternakkaa
3 kpl omenaa
1 kpl isoa bataattia
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria
Ohjeet

Lisïäksi tarvitset tuoretta tai kuivattua rosmariinia.

Sekoita marinadin ainekset ja hiero sitä kyljyksiin. Anna kyljysten marinoitua 1-3 tuntia.
Pese ja kuori vihannekset. Pilko palsternakat pitkittäin neljään osaan. Paksuja useampaankin. Puolita bataatit ja pilko ne noin puolen sentin levyisiksi viipaleiksi. Leikkaa omenat neljään osaa.
Laita palsternakat, bataatit ja kyljykset uunivuokaan. Kaada marinadi pinnalle. Paista 220-asteisessa uunissa 30-45 minuuttia. 20 minuutin paistamisen jälkeen lisää omenalohkot mukaan.

Yksi annos sisältää 710 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":533,"alcohol":0,"protein":114,"carbohydrates":63},"weight":{"fat":59.22,"alcohol":0,"protein":28.59,"carbohydrates":15.8,"saturated_fat":18.3,"sugar":10.5,"fibre":6.33,"salt":2.7},"percent_raw":{"fat":0.7501101321677356,"alcohol":0,"protein":0.1609445424270444,"carbohydrates":0.08894532540522},"percent":{"fat":75,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":710,"weight":141.44,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":404.19},"item_type":"recipe","recipe_id":1079,"servings":6}}

 
Sulje