Suikaloi sipulit ja viipaloi porkkanat. Ruskista kuutioidut lihapalat kevyesti kahdessa osassa pannulla. Lisää joukkoon sipulit ja porkkanat ja kuullota hetki. Jos käytät kuivattuja yrttejä lisää ne jo tässä vaiheessa. Lisää tuoreet vasta kypsymisen loppuvaiheessa. Lorauta sekaan vähän vettä ja liemikuutio. Peitä kannella ja anna hautua lihan mureudesta riippuen 15-20 minuuttia.
Suikaloi kiinankaali ja lisää se sekä kypsät pavut (myös valkoiset tai ruskeat säilykepavut tai kikherneet valutettuna sopivat). Lisää myös tuoreet yrtit, suola ja pippuri ja hauduta vielä viitisen minuuttia eli kunnes kaali on kypsää. Tarkista maku.
Jos olet tulisen ruuan ystävä, voit maustaa pataruuan esim. tuoreella tai jauhetulla chilillä. Tarjoa padan seuraksi leipää.