Ladataan... Ladataan...

Possu-punajuuriohratto

Valmistusaineet 6:lle
438 g Porsaanpaisti, vähärasvainen
2.5 kpl (iso) Porkkana, iso
2 kpl Sipuli
300 g Valkokaali, keräkaali
4 kpl Punajuuri
1.5 dl Ohrasuurimo
100 g Tuorejuusto, kevyt (crème bonjour light)
1 rkl Rypsiöljy
Ohjeet

Kuumenna öljy ja ruskista porsaanlihakuutiot kevyesti. Lisää kuutioidut tai suikaloidut kasvikset ja jatka paistamista hetki. Sekoita joukkoon ohrasuurimot ja kaada päälle vettä sen verran että se juuri ja juuri näkyy ainesten lomasta. Peitä kannelle ja anna hautua 50 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
Sekoita kypsän padan joukkoon tuorejuusto, maista ja mausta halutessasi lisää.

Yksi annos sisältää 282 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":86,"alcohol":0,"protein":101,"carbohydrates":95},"weight":{"fat":9.41,"alcohol":0,"protein":24.83,"carbohydrates":23.42,"saturated_fat":3.32,"sugar":9.52,"fibre":5.47,"salt":0.87},"percent_raw":{"fat":0.30509757730717224,"alcohol":0,"protein":0.3576097283251037,"carbohydrates":0.3372926943677241},"percent":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":283,"weight":76.84,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":276.5},"item_type":"recipe","recipe_id":121477,"servings":6}}

 
Sulje