Ladataan... Ladataan...

Pulled Pork eli nyhtöpossu (korealaisten sämpylöiden täyte)

Valmistusaineet 8:lle
350 g Maatiaispossun kasslerpala
0.5 tl Ruokasuola
MARINADI:
2 rkl Soijakastike
3 tl Sokeri
2 tl (raastettu) Inkivääri, raastettu
1.5 rkl Valkoviinietikka
1.5 tl Seesamiöljy
1 kpl Chili, tuore
3 kynsi Valkosipuli
LISÄKSI:
3 tl Seesamiöljy
1 kpl Lime, kuorittu
1 kpl Chili, tuore
0.25 dl Seesaminsiemen, punnittu kuorineen
3 rkl Korianteri
Ohjeet

Suolaa liha.

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään (chilistä siemenet poistettuna ja palko hienonnettuna) ja kääntele liha joukkoon.

Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Paista lihaa paistopussissa 130-asteisessa uunissa, kunnes lihan pystyy repimään haarukalla säikeiksi. Tarkkaa paistoaikaa on vaikea antaa, mutta tämä vie pienelläkin lihapalalla muutaman tunnin.

Poista halutessasi tässä vaiheessa ylimääräinen rasva.

Sekoita ylikypsän, revityn lihan joukkoon lopun ainekset. (Pestystä limestä sekä mehu että kuoriraaste)

Vinkki

Tarjoa höyrytettyjen korealaisten sämpylöiden, valkoviinietikassa marinoitujen kurkkujen, kiinankaalin ja tsatsikin kera.

Vinkki! Kasslerin lisäksi pulled porkia voi valmistaa muistakin rasvaisista sianosista.

Yksi annos sisältää 142 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":92,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":16},"weight":{"fat":10.68,"alcohol":0,"protein":8.86,"carbohydrates":4.18,"saturated_fat":2.8,"sugar":2.25,"fibre":0.79,"salt":1.01},"percent_raw":{"fat":0.6483052382203475,"alcohol":0,"protein":0.23886029080871796,"carbohydrates":0.11283447097093458},"percent":{"fat":65,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":141,"weight":30.57,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":79.23},"item_type":"recipe","recipe_id":1025008,"servings":8}}

 
Sulje