Koristeeksi: rucolaa, pieni pala sinihomejuustoa murusina.
Leikkaa leivistä reunat pois. Asettele leivät piirakkavuoan pohjalle. Murustele juusto ranskankerman joukkoon. Levitä seos leipäpohjan päälle.
Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipuleita öljyssä viiden minuutin ajan niin, että niistä tulee läpikuultavia. Älä anna sipulisilpun ruskistua. Lisää viinietikka. Keitä pari minuuttia. Mausta hunajalla, suolalla ja valkopippurilla ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Anna jäähtyä ja levitä sitten piiraan päälle.
Koristele piiras asettelemalla rucolanlehtiä renkaaksi piiraan reunoille. Murenna sinihomejuustoa piiraan keskelle.
Leikkaa vuokaleipä kolmeen osaan. Reunat voit leikata pois täyttämisen jälkeenkin.
Levitä täyte reunoille asti.
Kostuta leivän pinnat voitelusiveltimen avulla.