Ladataan... Ladataan...

Punainen broilerikeitto

Valmistusaineet 4:lle
400 g Maustamattomia broilerisuikaleita
1 l vettä
2 kpl kanaliemikuutioita
1 kpl sipuleita
2 kynsi valkosipulin kynttä
2 kpl punajuuria
2 kpl mustajuuria
2 viipale Homejuustoa
0.75 dl ohrakasta
Tarjoiluun
4 tl ranskankermaa
Ohjeet

Käsittele keittoa varten kasvikset. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli.
Pese ja kuori juurekset ja raasta karkeaksi raasteeksi. Mustajuuri mustuu kuorinnan jälkeen helposti. Jos et raasta juurta heti, laita se odottamaan työvaihetta kylmään veteen.
Lisää kiehuvaan veteen liemikuutiot, kasvikset ja broilerisuikaleet. Murenna joukkoon homejuusto.
Hauduta keittoa puolisen tuntia eli kunnes juurekset ovat pehmeitä.
Suurusta keitto. Sekoita ohrakas tilkkaan kylmää vettä. Lorauta seos keiton joukkoon ja kiehauta.
Tarjoa punainen keitto ranskankerman kanssa.

Yksi annos sisältää 257 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":93,"alcohol":0,"protein":106,"carbohydrates":58},"weight":{"fat":10.31,"alcohol":0,"protein":26.38,"carbohydrates":14.42,"saturated_fat":4.01,"sugar":5.84,"fibre":4.3,"salt":3.26},"percent_raw":{"fat":0.36246147458179684,"alcohol":0,"protein":0.41218586076455566,"carbohydrates":0.22535266465364745},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":258,"weight":68.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":468.81},"item_type":"recipe","recipe_id":602,"servings":4}}

 
Sulje