Ladataan... Ladataan...

Punainen juurespyttipannu

Valmistusaineet 4:lle
3 kpl Peruna, kuorittu
600 g Isot keittojuurekset
400 g Punajuuri
100 g Purjosipuli
6 tl Rypsiöljy
2 rkl Ruskea maustekastike hp-kastike
1 tl Paprikajauhe
0.6 tl Chilipippuri, jauhettu
1 tl Ruokasuola
0.3 tl Mustapippuri
Ohjeet

Kuori ja paloittele juurekset pieniksi suupaloiksi. Käytä mieluusti vakuumiin pakattuja, esikeitettyjä punajuuria, jotta ne kypsyvät yhtä aikaa muiden juuresten kanssa.

Pese ja suikaloi purjo.

Kuumenna öljy pannulla ja paista muita juureksia paitsi punajuurta noin 25 minuuttia.

Lisää purjo, punajuuret ja HP-kastike ja jatka paistamista noin 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Vinkki

Tarjoile halutessasi paistetun kananmunan kanssa

Yksi annos sisältää 185 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":72,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":96},"weight":{"fat":7.38,"alcohol":0,"protein":4.05,"carbohydrates":22.22,"saturated_fat":0.54,"sugar":11.44,"fibre":9.42,"salt":1.94},"percent_raw":{"fat":0.38724203388177686,"alcohol":0,"protein":0.09444248924240393,"carbohydrates":0.5183154768758191},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":185,"weight":56.989999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":336.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1024844,"servings":4}}

 
Sulje