Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Raasta keitetyt (ja kuoritut) punajuuret (tai käytä vakuumiin pakattuja, esikeitettyjä punajuuri). Sulata suklaa. Rouhi saksanpähkinät puolikarkeiksi.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon.
Kääntele punajuuriraaste, suklaa, öljy, marmeladi ja pähkinärouhe varovasti taikinaan.
Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita kuorrutusta varten tuorejuusto, sitruunamehu, tomusokeri (ja elintarvikeväri) keskenään. Levitä kakun päälle.
Koristele haluamallasi tavalla esimerkiksi nomparelleilla, rouhitulla suklaalla tai pähkinöillä.
Voit hyvin korvata luumumarmeladin omenahillolla ja pähkinät esimerkiksi manteleilla.