Sekoita silputtu sipuli ja öljy kulhossa ja kypsennä mikrossa minuutin ajan. Sekoita leseet ja ruokakerma kulhossa ja anna turvota kymmenisen minuuttia. Lisää joukkoon loput ainekset puolukoita lukuun ottamatta. Jos käytät kuivattua persiljaa, 2 tl riittää. Vatkaa taikina kuohkeaksi ja lisää puolukat varovasti, jotta ne pysyvät ehjinä.
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja muotoile pitkäksi kapeaksi murekkeeksi pellin toiselle reunalle. Kypsennä ensin 200 asteessa uunin keskiosassa 15 minuuttia. Nosta sen jälkeen lämpö 250 asteeseen ja ota pelti uunista. Paloittele paprika ja suikaloi kesäkurpitsa. Levitä uunipellin toiselle puolelle kasvikset ja pirskota niiden päälle öljy ja mausteet. Työnnä takaisin uuniin ja kypsennä vielä 10–15 minuuttia.