Voit halutessasi makeuttaa vaahdon makeutusaineella, sokerilla tai fruktoosilla.
Anna liivatteiden pehmetä kylmässä vedessä.
Kuumenna noin puolet kivennäisvedestä. Puserra vesi liivatteista ja sekoita ne kuumaan kivennäisveteen.
Pane isoon kulhoon maito, loput kivennäisvedestä ja kivennäisvesi-liivateseos. Lisää makeutta.
Vatkaa sähkövatkaimella noin 5 minuuttia. Lisää marjat ja vatkaa vielä hetki.
Lusikoi vaahto kahteen annoskulhoon. Pane ne noin puoleksi tunniksi pakastimeen.
Koristele vaahdot ennen pöytään nostamista puolukoilla tai sitruunamelissan- tai mintunlehdillä.
Tämä on unelmaisen kevyttä ja hyvää syötävää. Maito pehmentää hieman puolukan kirpakkuutta. Vaahdon voisi tehdä myös vain vahvasta puolukkamehusta ja liivatteista.