Ladataan... Ladataan...

Puolukkavispipuuro

Valmistusaineet 6:lle
5 dl Puolukka
10 dl Vesi
2 dl Kauramannasuurimo
0.75 dl Sokeri
Ohjeet

Survo puolukat kevyesti ja lisää ne ja sokeri kattilaan veden joukkoon. Keitä hetken aikaa. Ripottele sekaan kauramannasuurimot vispilällä vatkaten. Hauduta puuroa 10-15 minuuttia kauhalla välillä sekoittaen. Jäähdytä jonkin aikaa kylmässä vedessä tiskialtaassa. Vatkaa kuohkeaksi.

Vinkki

Nauti puuro kylmän maidon kera. Jos puuro maistuu happamelta, ripottele pinnalle vähän hienoa sokeria.

Kaura- tai tummista mannasuurimoista ei tule niin kuohkeaa puuroa kuin tavallisista mannasuurimoista, mutta niiden kuitu-, vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus on paljon parempi.

Yksi annos sisältää 154 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":14,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":125},"weight":{"fat":1.53,"alcohol":0,"protein":3.67,"carbohydrates":30.28,"saturated_fat":0.24,"sugar":14.18,"fibre":3.17,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.09206955879906366,"alcohol":0,"protein":0.0980648850888328,"carbohydrates":0.8098655561121035},"percent":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":81},"total":{"kcal":155,"weight":53.07000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":253.96},"item_type":"recipe","recipe_id":1023982,"servings":6}}

 
Sulje