Mittaa jauhot ja suola kulhoon. Lisää jääkaappikylmä margariini pieniksi paloiksi leikattuna. Murenna palat jauhoihin haarukalla, sormenpäillä tai monitoimikoneessa niin, että seoksesta tulee murumaista. Lisää vesi ja vaivaa seos nopeasti taikinaksi.
Valitse halkaisijaltaan 25 cm:n lasinen tai metallinen piirasvuoka. Paina puolet taikinasta sen pohjalle. Muovaa loppu taikina tangoksi ja paina tiiviisti reunan ympärille. Painele myös pohjan ja reunan liitos tiiviisti yhteen. Pistele pohja haarukalla. Nosta vuoka kulmään vähintään 30 minuutiksi tai pakastimeen 10 minuutiksi. Kuumenna sillä välin uuni 225 asteeseen. Kypsennä piiraskuorta uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
Halkaise, huuhdo ja viipaloi purjo. Keitä viipaleita kevyesti suolatussa vedessä 3-4 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta hyvin. Harjaa sienet, huuhtele ja paloittele ne. Kypsennä niitä vähässä margariinissa, kunnes palat ovat rapeita. Mausta sienet ripauksella suolaa ja pippuria. Levitä purjo, sienet ja juusto esikypsennetyn piiraspohjan päälle. Sekoita raejuusto, kananmunat ja suola. Levitä seos vuokaan. Kypsennä piirasta uunin keskiosassa noin 40 minuuttia.