Ladataan... Ladataan...

Pyttipannu kalkkunanakeista

Valmistusaineet 4:lle
500 g Peruna, kuorittu
200 g Porkkana
200 g Kukkakaali
1 kpl Sipuli
1 rkl Rypsiöljy
300 g Kalkkunanakki (HK)
2 rkl Maustekastike, hp-kastike
1 tl Paprikajauhe
0.5 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
0.25 tl (rouhittu) Mustapippurirouhe
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 rkl (silputtu) Persilja, hienoksi silputtu, tuore
Ohjeet

1. Kuori ja lohkoa perunat.
2. Kuori ja pilko porkkanat pieniksi suupaloiksi.
3. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi.
4. Kuori ja paloittele sipuli.
5. Kuumenna öljy pannulla ja paista kasviksia noin 25 minuuttia.
6. Lisää paloitellut nakit ja HP-kastike.
7. Jatka paistamista noin 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla.
8. Paista päälle kananmuna ja hienonna pinnalle persiljaa.

Yksi annos sisältää 400 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":193,"alcohol":0,"protein":80,"carbohydrates":127},"weight":{"fat":21.19,"alcohol":0,"protein":19.6,"carbohydrates":31.32,"saturated_fat":5.15,"sugar":6.68,"fibre":4.27,"salt":1.13},"percent_raw":{"fat":0.4834944710419929,"alcohol":0,"protein":0.1988225373710055,"carbohydrates":0.31768299158700164},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":400,"weight":89.34000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":382.04},"item_type":"recipe","recipe_id":927911,"servings":4}}