Ladataan... Ladataan...

Päärynävispipuuro

Valmistusaineet 6:lle
300 g Päärynä, kuorittu
3 dl Omenamehu, omenatäysmehu
1.5 dl Ruisjauho, kokojyvä
3 rkl Fariinisokeri
Ohjeet

Höyrytä kuoritut päärynät pehmeiksi ja soseuta ne.

Kiehauta omenamehu.

Lisää ruisjauhot kuumaan mehuun hyvin vatkaten.

Nosta kattila liedeltä ja lisää päärynäsose ja sokeri. Jäähdytä.

Vatkaa sähkövatkaimella noin 20 minuuttia, kunnes se on kuohkeaa vaahtoa.

Vinkki

Tarjoa halutessasi vaahdotetun kerman tai vaniljakastikkeen kera

Yksi annos sisältää 99 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":3,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":90},"weight":{"fat":0.31,"alcohol":0,"protein":1.49,"carbohydrates":22.06,"saturated_fat":0.03,"sugar":14.67,"fibre":3.86,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.028882960213432316,"alcohol":0,"protein":0.06129734885099692,"carbohydrates":0.9098196909355707},"percent":{"fat":3,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":91},"total":{"kcal":99,"weight":42.42,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":119},"item_type":"recipe","recipe_id":1025060,"servings":6}}

 
Sulje