Ladataan... Ladataan...

Raejuustosalaatti

Valmistusaineet 1:lle
100 g Raejuusto rasvaton, vähälaktoosinen
100 g Vihreä papu, tuore
100 g Vihreä papu, tuore
100 g Tomaatti
50 g Paprika, punainen
50 g Viinirypäle, kivetön, vihreä/tumma
50 g Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti
2 tl Rypsiöljy
2 tl Vaalea balsamikastike
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.3 tl Merisuola, vuorisuola
Ohjeet

Kiehauta pavut kypsiksi ja jäähdytä ne. Voit käyttää myös vihreitä säilykepapuja. Pilko huuhdotut kasvikset lautaselle. Kostuta rypsiöljyllä ja balsamiviinietikalla ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon raejuusto.

Vinkki

Nauti leivän kera.

Yksi annos sisältää 330 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":105,"alcohol":0,"protein":103,"carbohydrates":122},"weight":{"fat":10.84,"alcohol":0,"protein":24.1,"carbohydrates":28.39,"saturated_fat":1.07,"sugar":23.7,"fibre":8.59,"salt":2.63},"percent_raw":{"fat":0.31723011038001353,"alcohol":0,"protein":0.3134421687746014,"carbohydrates":0.36932772084538507},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":330,"weight":99.32,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":571.78},"item_type":"recipe","recipe_id":1023767,"servings":1}}

 
Sulje