Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää joukkoon sokeri, suola ja kardemumma. Vatkaa ensin osa jauhoista sekaan vispilällä ja vaihda sen jälkeen kauhaan ja lisää loput jauhot sillä vaivaten. Voit käyttää myös sähkövatkainta. Lisää lopuksi rasva. Taikina saa olla pehmeää. Anna taikinan levähtää hetki liinan alla. Kauli se sen jälkeen tasaiseksi levyksi leivinpaperin päällä. Rullaa reunaa vähän, niin saat kauniimman. Nosta pohja paperissa metallivuokaan jonka halkaisija on 30 cm. Peitä ja anna kohota 20 minuuttia lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.
Sekoita täytteen aineet hyvin keskenään. Jos reunat ovat valahtaneet, painele niitä vähän ylöspäin. Levitä täyte piirakkapohjalle. Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ennen vuoasta pois nostamista ja leikkaamista. Paahda mantelilastut ja ripottele piirakan pinnalle.
Voit lisätä mantelilastut pinnalle myös ennen paistamista.
Piirakasta tulee 12 isoa palaa ja 18 pienempää (77 kcal).