Ladataan... Ladataan...

Raikas tomaattipasta

Valmistusaineet 4:lle
300 g spagettia
500 g minitomaatteja
0.5 dl oliiviöljyä
1 kpl sipuli
1 kynsi valkosipulinkynsi
2 rkl punaviinietikkaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 dl persiljaa
4 rkl (raastettu) parmesaanilastuja
Ohjeet

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan.
Puolita tomaatit. Painele niitä kulhossa perunasurvimella tai haarukalla.
Hienonna sipuli, sen varsi ja valko¬sipulinkynsi. Kuumenna öljy paisto¬kasarissa ja kuullota sipuleita keskilämmöllä minuutin ajan. Lisää etikka, tomaatit, suola ja pippuri. Kääntele pari kolme minuuttia, kunnes tomaatit kuumenevat kauttaaltaan. Hienonna persilja ja sekoita se tomaattikastikkeeseen. Lisää valutettu spagetti kasariin, sekoita ja tarjoa parmesaanilastujen kanssa.

Yksi annos sisältää 398 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":128,"alcohol":0,"protein":44,"carbohydrates":226},"weight":{"fat":14.04,"alcohol":0,"protein":10.86,"carbohydrates":55.68,"saturated_fat":2.71,"sugar":5.37,"fibre":4.86,"salt":0.47},"percent_raw":{"fat":0.3219669865757876,"alcohol":0,"protein":0.11070192302183576,"carbohydrates":0.5673310904023765},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":57},"total":{"kcal":397,"weight":93.99,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":243.19},"item_type":"recipe","recipe_id":255298,"servings":4}}

 
Sulje