Ladataan... Ladataan...

Raparperihyytelö

Valmistusaineet 4:lle
2 lehti liivatelehteä
3 dl (pilkottu) Raparperia paloina
1 dl vettä
4 dl Sokeria
Ohjeet

Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
Laita raparperipalat, vesi ja sokeri kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä kunnes raparperit pehmenevät.
Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kuumaan raparperisoseeseen.
Kaada sose neljään annosvuokaan ja hyydytä kylmässä.

Yksi annos sisältää 360 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":0,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":355},"weight":{"fat":0.04,"alcohol":0,"protein":1.12,"carbohydrates":86.98,"saturated_fat":0,"sugar":84.92,"fibre":0.53,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.0009823363729532888,"alcohol":0,"protein":0.012683904567368004,"carbohydrates":0.9863337590596787},"percent":{"fat":0,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":99},"total":{"kcal":360,"weight":173.59,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":148.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1720,"servings":4}}

 
Sulje