Huuhtele ja paloittele raparperit.
Kiehauta sokeri ja vesi. Lisää raparperipalat ja keitä pienellä lämmöllä, kunnes palat ovat hajonneet.
Nosta kattila liedeltä. Sekoita perunajauhot kylmään veteen ja suurusta kiisseli kaatamalla seos hitaana norona kiisseliin. Kuumenna nopeasti uudelleen ja jäähdytä.
Valmista maitokiisseli sekoittamalla maito, maissijauhot ja sokeri kattilassa.
Kiehauta koko ajan sekoitellen, noin 5 minuuttia. Maito palaa herkästi pohjaan – älä keitä liian kuumalla.
Ota kattila liedeltä, mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä.
Kokoa kerroskiisseli annosmaljoihin ja tarjoa jääkaappikylmänä.
Ohjeen 0,5 dl vettä on tarkoitettu perunajauhojen sekoitukseen.