Paloittele kalafileet monitoimikoneen kulhoon. Lisää suola ja hienonna kala. Lisää muut aineet paitsi tilli ja hienonna kaikki ainekset kuohkeaksi murekeseokseksi. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu tilli. Käytä tillinä kruunutilliä, silloin kun sitä on saatavilla. Leikkaa kukinnot ja valmistuvat siemenet ilman vartta eli vain "tupsut" päistä. Muista että kaikkien raaka-aineiden pitää olla kylmiä ja mureketaikinaa pitää säilyttää jääkaapissa ellet kypsennä sitä heti.
Voitele ja korppujauhota 1-1,5 litran vuoka. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Voit halutessasi peittää vuoan foliolla tai leivinpaperilla. Kypsennä 150-175 asteessa n. 45 min. uunin toiseksi alimmalla tasolla. Anna levähtää vuoassa hetki ennen kumoamista.
Jos haluat murekkeesta juhlavamman, lisää joukkoon 100 g katkarapuja (71 kcal) sellaisenaan tai jauha ne muiden raaka-aineiden mukana.
Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.