Pakastamiseen:
1 dl hienonnettuja tuoreita yrttejä, esim. timjamia, persiljaa ja basilikaa
Puhdista filee kalvoista. Hiero kaikki mausteet huhmaressa sekaisin ja lisää konjakki. Hiero mausteseos lihan pintaan ja pane liha muovipussiin. Anna maustua jääkaapissa vuorokauden ajan välillä käännellen. Poista pinnalta mausteet ja hiero pinnalle uudet hienonnetut yrtit. kääri liha tiiviisti kelmuun ja pakasta. Leikkaa kohmeisesta fileestä terävällä veitsellä ohuita viipaleita. Ota liha noin 10 -15 minuuttia ennen leikkaamista huoneenlämpöön. Tarjoa maa-artisokkamoussen kanssa.
Valmista maa-artisokkamousse näin:
Keitä kuoritut maa-artisokat suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
Soseuta maa-artisokat sauvasekoittimella tai siivilän läpi puristaen. Sekoita joukkoon liotetut liivakot ja mausta suolalla. Anna hieman jäähtyä ja lisää sitten ranskankerma ja persilja. Anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään. Muotoile kuumaan veteen kostutetuilla lusikoilla ”pallukoita”.