Lisäksi tarvitset 1 tl minttua.
Hiero lampaanpaisti karkealla suolalla ja anna suolautua viileässä yön yli. Vuoraa hiekkaiseen maahan kaivettu kuoppa sileillä luonnonkivillä tai tulenkestävillä tiilillä. Polta kuopassa hyvää nuotiota parin tunnin ajan. Puhdista lampaanpaisti suolarakeista. Jos haluat valkosipulinmakuisen paistin, tee viiltoja paistiin ja työnnä niihin lohkottuja valkosipulinkynsiä. Sekoita mausteseoksen aineet tahnaksi ja levitä seos tasaisesti paistille. Kääri paistin ympärille pari kerrosta alumiinifoliota. Paistin ympärille voi myös kääriä rautalankaa verkoksi, jolloin paisti on helpompi nostaa ylös kuopasta. Hautaa paisti hiillokseen ja pane päälle hiekkaa. Anna lihan muhia kuopassa noin kolme tuntia. Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.