Ladataan... Ladataan...

Ruiskääretorttu

Valmistusaineet 12:lle
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.5 dl Sokeri
1.25 dl Ruisjauho, kokojyväjauho
1 tl Leivinjauhe
2 dl Maitorahka rasvaton, vähälaktoosinen
0.3 dl Rasvaton maito
4 dl Marjasekoitus
1 tl Makeutusaine aspartaami, jauhe
0.5 dl Rasvaton maito
Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Leikkaa Gourmanda ruoanlaittopaperista(et tarvitse sokeria etkä rasvaa) kaksi uunipellin kokoista palaa. Nosta toinen pellin päälle ja toinen pöydälle. Sekoita leivinjauhe hyvin ruisjauhoihin. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi sähkövatkaimella 4-5 min. Sekoita joukkoon jauhoseos ja levitä taikina paperoidun leivinpellin päälle (ei aivan reunoihin asti, koska munia on vain 3). Paista 225 asteessa uunin keskitasolla vajaa 7 minuuttia. Varo polttamasta. Kumoa kypsä levy toisen paperin päälle. Anna jäähtyä hetki ja irrota paistopaperi. Survo marjat kevyesti ja sekoita ne maidolla notkistetun rahkan joukkoon. Makeuta mieleiseksesi makeutusaineella. Kostuta torttulevy rasvattomalla maidolla (voit lisätä joukkoon 1 tl vaniljasokeria = 17 kcal). Levitä täyte torttulevylle ja rullaa paperia apuna käyttäen. Kietaise rulla paperiin ja anna sen vetäytyä mielellään 1-4 tuntia jääkaapissa.

Vinkki

Leikkaa viipaleiksi ja lisää pinnalle halutessasi vähän marjoja ja tupsaus tomusokeria.

Yksi annos sisältää 67 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":13,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":37},"weight":{"fat":1.41,"alcohol":0,"protein":4.13,"carbohydrates":9.02,"saturated_fat":0.34,"sugar":4.57,"fibre":1.51,"salt":0.21},"percent_raw":{"fat":0.19391219056031495,"alcohol":0,"protein":0.2532689152485602,"carbohydrates":0.5528188941911248},"percent":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":67,"weight":21.19,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":65.15},"item_type":"recipe","recipe_id":1023617,"servings":12}}

 
Sulje