Ladataan... Ladataan...

Ruisnäkkileipää, margariinia ja kevytjuustoa

Valmistusaineet 1:lle
1 viipale (keskik.) ruisnäkkileipää
1 tl margariinia (40 %rasvaa)
1 viipale kevyt kadett -juustoa (10% rasvaa)
Ohjeet

Normaalikokoinen näkkileipäviipale painaa n. 20 g/annos.
Levitä leivän päälle margariini, lisää juustoviipale ja nauti.

Yksi annos sisältää 100 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":47},"weight":{"fat":3.28,"alcohol":0,"protein":5.83,"carbohydrates":11.57,"saturated_fat":1.28,"sugar":0.49,"fibre":3.12,"salt":0.54},"percent_raw":{"fat":0.29779979218578184,"alcohol":0,"protein":0.23515288468328507,"carbohydrates":0.467047323130933},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":100,"weight":26.11,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":34.75},"item_type":"recipe","recipe_id":2307,"servings":1}}

 
Sulje