Ladataan... Ladataan...

Rukiiset kalapuikot

Valmistusaineet 4:lle
400 g Seiti pakaste
1 dl Luomu täysjyvehnäjauho
0.5 tl Ruokasuola
1 kpl Kananmuna, kuoreton
1 dl Ruiskorppujauho
0.75 tl Ruokasuola
0.3 tl Valkopippuri
6 tl Rypsiöljy
Ohjeet

Leikkaa kohmeinen seiti 12 puikoksi.

Kaada yhdelle lautaselle vehnäjauhot ja 1/2 tl suolaa, riko kananmuna toiselle ja kaada kolmannelle korppujauhot, suola ja valkopippuri.

Kieritä kalapuikot ensin vehnäjauhoissa, kasta sitten kananmunaan ja leivitä lopuksi maustetuilla korppujauhoilla.

Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista kalapuikot joka puolelta kauniin kullanruskeiksi (noin 4 minuuttia per puoli).

Vinkki

Tarjoa raikkaan salaatin (ja perunamuusin) kera.

1 annos = 3 kalapuikkoa.

Yksi annos sisältää 255 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":94,"carbohydrates":72},"weight":{"fat":9.47,"alcohol":0,"protein":22.67,"carbohydrates":17.39,"saturated_fat":1.06,"sugar":0.35,"fibre":4.61,"salt":2.2},"percent_raw":{"fat":0.34725467869975074,"alcohol":0,"protein":0.36936193564921255,"carbohydrates":0.2833833856510368},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":256,"weight":57.75000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":151.28},"item_type":"recipe","recipe_id":1024856,"servings":4}}

 
Sulje