Ladataan... Ladataan...

Rukiiset silakat ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
25 kpl Silakkafileitä
0.5 dl rypsiöljyä
2 rkl soijakastiketta
0.25 tl (jauhettu) valkopippurijauhetta
2 rkl ruiskorppujauhoja
Kylmäkastike
1 dl kevytranskankermaa (rasvaa 5%)
3 kynsi murskattua valkosipulin kynttä
0.5 tl (jauhettu) vastajauhettua mustapippuria
0.5 tl suolaa
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunaa
Ohjeet

1. Sekoita rypsiöljy ja soijakastike. Sivele uunipelti seoksella ja aseta silakkafileet pellille nahkapuoli alaspäin. Voitele fileet öljyseoksella ja sirottele kevyesti valkopippurilla. Ripottele päälle ohut kerros korppujauhoja.
2. Kuumenna uunin grilli 250 asteeseen, aseta pelti toiseksi ylimmälle tasolle ja grillaa kaloja 6-8 minuuttia.
3. Sekoita murskatut valkosipulinkynnet ja muut kastikeainekset pieneen tarjoiluastiaan. Voit vaihdella ainesten suhteita mieltymystesi mukaan.
4. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 424 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":218,"alcohol":0,"protein":97,"carbohydrates":109},"weight":{"fat":24.09,"alcohol":0,"protein":24.02,"carbohydrates":27.08,"saturated_fat":3.15,"sugar":1.42,"fibre":1.55,"salt":2.1},"percent_raw":{"fat":0.5147354649659424,"alcohol":0,"protein":0.22810410278467202,"carbohydrates":0.2571604322493856},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":424,"weight":83.41,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":296.28},"item_type":"recipe","recipe_id":73232,"servings":4}}

 
Sulje