Ladataan... Ladataan...

Rukola-tomaattilisuke

Valmistusaineet 2:lle
100 g Rucola
100 g Tomaatti
1 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
10 g Parmigiano reggiano, parmesanjuusto
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl Mustapippuri
Ohjeet

Huuhdo rukola, valuta ja ravistele tai linkoa kuivaksi. Huuhdo tomaatit ja lohko tai puolita ne. Mittaa öljy pannuun ja lisää hetken kuluttua rukola, kääntele ja lisää tomaatit. Sekoita nostellen. Kypsennysajaksi riittää muutama minuutti. Ripottele joukkoon parmesaanilastut ja mausta suolallla ja pippurilla.

Vinkki

Nauti heti esim. kalan, broilerin tai lihan lisukkeeksi.

Yksi annos sisältää 62 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":4.16,"alcohol":0,"protein":2.99,"carbohydrates":3.01,"saturated_fat":0.14,"sugar":1.7,"fibre":1.18,"salt":1.75},"percent_raw":{"fat":0.6090778203470072,"alcohol":0,"protein":0.1947306343899721,"carbohydrates":0.1961915452630209},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":63,"weight":14.93,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":109.2},"item_type":"recipe","recipe_id":1024348,"servings":2}}

 
Sulje