Ladataan... Ladataan...

Rukola-tomaattilisäke

Valmistusaineet 6:lle
50 g Sipuli
200 g Rucola
400 g Tomaatti
3 tl Rypsiöljy
0.1 tl Merisuola, vuorisuola
0.1 tl Mustapippuri
Ohjeet

Huuhdo kevätsipulin varret ja leikkaa ne sentin pätkiksi tai silppua sipuli. Kun käytät tavallista sipulia kuullota sitä hetken aikaa öljyssä ennen muiden aineiden lisäämistä. Huuhdo tomaatit. Huuhdo rukola väljässä vedessä pari kertaa ja poimi mahdolliset huonot lehdet pois. Ravistele kuivaksi. Lisää öljy isoon pannuun tai paistokasariin ja hetken kuluttua tomaatit. Pyörittele pari minuuttia ennen rukolan ja kevätsipulin lisäämistä. Sekoita hyvin. Anna kypsyä hetki eli kunnes lehdet "lössähtävät". Mausta suolaripauksella ja mustapippurirouhaisulla.

Vinkki

Nauti lisukkeeksi esim. kalan kanssa.

Yksi annos sisältää 45 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":15},"weight":{"fat":2.7,"alcohol":0,"protein":1.18,"carbohydrates":3.61,"saturated_fat":0.13,"sugar":2.67,"fibre":1.35,"salt":0.1},"percent_raw":{"fat":0.5591632171528923,"alcohol":0,"protein":0.10844115160844431,"carbohydrates":0.3323956312386632},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":44,"weight":11.739999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":110.74},"item_type":"recipe","recipe_id":1024633,"servings":6}}

 
Sulje