1. Nuiji rintafileet muovipussissa ohuiksi, noin 1,5 cm paksuisiksi.
2. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
3. Laita jauhot lautaselle ja jauhota fileet. Ravistele ylimääräiset pois.
4. laita öljy pannulle kuumenemaan. Paista fileet keskilämmöllä molemmilta puolilta ruskeiksi, niin että sisus ei ole enää punainen (3-5 min./puoli).
5. siirrä fileet lautaselle ja peitä foliolla.
6. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle viini ja salottisipuli.
7. Nosta vähän lämpöä ja paista kevyesti. Varo polttamasta sipulia.
8. Lisää aprikoosit ja keitä niin kauvan, että hedelmät alkavat pehmentyä ( 2-3 min.)
9. Lisää aprikoorihillo, rakuna ja 1/2 tl suolaa.
10. Lisää fileet pannuun ja lämmitä niitä 1-2 min.
Valmistusaika 1,5 tuntia.