Ladataan... Ladataan...

Ruusukaalivokki

Valmistusaineet 4:lle
250 g Ruusukaali
200 g Punasipuli
350 g Porkkana
3 tl Rypsiöljy
0.25 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl Mustapippuri
0.3 dl Vesi
Ohjeet

Poista ruusukaaleista vähän kantaa ja tarvittaessa uloimmat lehdet. Leikkaa ne viipaleiksi. Leikkaa porkkanat penneiksi ja sipulit viipaleiksi. Kuumenna öljy vokissa ja lisää kasvikset vähitellen, ensin porkkana, sitten sipuli ja viimeiseksi ruusukaali. Vokkaa lähes kypsiksi, mausta ja lorauta joukkoon vähän vettä. Anna hautua hetki, mutta älä ylikypsennä.

Vinkki

Tarjoa esim. kalkkunan, broilerin, kirjolohen, lohen tai jauhelihapihvien lisukkeeksi. Nauti kastikkeeksi esim. Crème fraiche mixiä Lemon&mustard.

Yksi annos sisältää 85 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":39},"weight":{"fat":3.73,"alcohol":0,"protein":2.02,"carbohydrates":8.94,"saturated_fat":0.19,"sugar":8.38,"fibre":4.48,"salt":0.39},"percent_raw":{"fat":0.4336324795985262,"alcohol":0,"protein":0.10418428012749509,"carbohydrates":0.46218324027397883},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":46},"total":{"kcal":85,"weight":28.13,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":211.49},"item_type":"recipe","recipe_id":1024266,"servings":4}}

 
Sulje