Ladataan... Ladataan...

Saaristolautanen ja uudet perunat

Valmistusaineet 8:lle
400 g Silakka
4 kpl limettigraavattua ahventa
300 g Graavikirjolohta tai kylmäsavustettua kirjolohta
10 viipale (iso) Saaristolaisleipää
2 dl jogurtti, turkkilainen
0.5 dl sokeria
2 rkl tummia sinapinsiemeniä
2 rkl tummaa siirappia
1 rkl balsamviinietikkaa
0.5 tl suolaa
16 kpl uusia perunoita
Ohjeet

Lisäksi tarvitset 0.5 dl sinappijauhetta / 4 annosta.

Sekoita kerma, sokeri ja sinappijauhe kulhossa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää varovasti sinapinsiemenet. Siirappikastike: siirappi, balsamviinietikka, suola. Sekoita siirappikastikkeen ainekset. Asettele lautaselle kauniisti kalat sekä saaristolaisleivän palat. Kruunaa lautanen lusikallisella sinappikermaa ja muutamalla tipalla siirappikastiketta. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 485 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":122,"alcohol":0,"protein":124,"carbohydrates":239},"weight":{"fat":13.3,"alcohol":0,"protein":30.34,"carbohydrates":58.64,"saturated_fat":3.05,"sugar":21.72,"fibre":5.66,"salt":2.36},"percent_raw":{"fat":0.2517358954710725,"alcohol":0,"protein":0.2551379926155836,"carbohydrates":0.4931261119133438},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":486,"weight":135.07000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":372.77},"item_type":"recipe","recipe_id":787,"servings":8}}

 
Sulje