Ladataan... Ladataan...

Salaattiveneet

Valmistusaineet 10:lle
300 g savulohta
1 kpl omena
3 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
0.5 dl (silputtu) tuoretta tilliä
1 rkl sitruunamehua
0.5 tl (rouhittu) pippuria
200 g raejuustoa
Reseptin osa 2
1 kpl (iso) ruukku vihreää salaattia
Ohjeet

Perkaa kala nahattomaksi ja ruodottomaksi. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja tilli. Paloittele kala, ja sekoita se muiden ainesten kanssa yhteen.

Irrota salaateista lehdet, ja levitä ne tarjoiluvadille. Revi isompia lehtiä pienemmiksi paloiksi. Pyri saamaan jokaiseen palaan myös lehden tukevaa osaa, jotta salaattiveneet voi nostaa sormin suuhun. Lusikoi pari ruokalusikallista savukalaseosta kullekin lehdelle.

Yksi annos sisältää 83 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":8},"weight":{"fat":5.01,"alcohol":0,"protein":8.07,"carbohydrates":2.17,"saturated_fat":1.28,"sugar":1.93,"fibre":0.56,"salt":0.67},"percent_raw":{"fat":0.5240639901012938,"alcohol":0,"protein":0.37520388087099543,"carbohydrates":0.10073212902771071},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":10},"total":{"kcal":84,"weight":19.69,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":88.2},"item_type":"recipe","recipe_id":301384,"servings":10}}

 
Sulje