Ladataan... Ladataan...

Savukalakeitto

Valmistusaineet 4:lle
400 g Kala savustettu, vähärasvainen, keskiarvo
500 g Peruna, kuorittu
100 g Porkkana
200 g Sipuli
10 dl Kalaliemi laimennettu
0.5 tl Ruokasuola
0 g Laakerinlehti
0.5 tl (jauhettu) Valkopippuri
0.5 rkl (silputtu) Tilli, tuore
1 rkl Rypsiöljy
100 g Tuorejuusto, kasvirasvaa, rasvaa 24-30 %
Ohjeet

Paloittele perunat sekä porkkanat ja hienonna sipulit. Kuullota kasvikset nopeasti öljytilkassa ja lisää kalaliemi. Lisää laakerinlehti ja keitä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Paloittele sillä aikaa savukala. Lisää kala ja tuorejuusto keittoon. Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita varovasti, jotta lohipalat eivät hajoa. Viimeistele hienonnetulla tillillä.

Yksi annos sisältää 340 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":137,"alcohol":0,"protein":92,"carbohydrates":111},"weight":{"fat":14.98,"alcohol":0,"protein":22.54,"carbohydrates":27.4,"saturated_fat":3.12,"sugar":5.08,"fibre":2.82,"salt":4.03},"percent_raw":{"fat":0.40299391810623036,"alcohol":0,"protein":0.2694587264816208,"carbohydrates":0.32754735541214874},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":340,"weight":79.96999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":579.62},"item_type":"recipe","recipe_id":1023373,"servings":4}}

 
Sulje