Ladataan... Ladataan...

Savulohi-bataattikeitto

Valmistusaineet 6:lle
200 g Punasipuli
450 g Bataatti, kuorittu
5 tl Rypsiöljy
1 tl Hirvenliha
12 dl Vesi
1 kpl Kalaliemikuutio
1 kpl Kasvisliemikuutio
400 g Tomaattimurska
240 g Papu ruskea / valkoinen, kuivattu
250 g Kirjolohifilee, lämminsavustettu
Ohjeet

Kuori ja hienonna punasipuli.

(Kuori ja) kuutioi bataatti pieneksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja paista sipulia ja bataattia hetki öljyssä. Lisää korianteri ja jatka muutaman minuutin ajan.

Lisää vesi, liemikuutiot ja tomaattimurska. Keitä noin 20 minuuttia.

Lisää pavut ja jatka keittämistä noin 5 minuutin ajan, kunnes bataatti on kypsää.

Lisää lopuksi kuutioitu savukala joukkoon. Kuumenna, älä enää keitä.

Tarkista maku, mausta tarvittaessa suolalla.

Yksi annos sisältää 302 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":84,"carbohydrates":144},"weight":{"fat":7.9,"alcohol":0,"protein":20.38,"carbohydrates":34.86,"saturated_fat":1.26,"sugar":9.44,"fibre":12.62,"salt":2.51},"percent_raw":{"fat":0.24347543720985734,"alcohol":0,"protein":0.2791662022176453,"carbohydrates":0.4773583605724974},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":303,"weight":88.97000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":464.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1024809,"servings":6}}

 
Sulje