Lisäksi tarvitset paistamiseen öljyä tai margariinin ja öljyn seosta.
Valmista muikut huuhtomalla ja taputtamalla ne talouspaperilla kuiviksi. Sekoita laakeaan kulhoon keskenään jauhot, suola ja valkopippuri. Laita toiseen kulhoon kevyesti vatkattu kananmuna ja kaada kolmanteen seesaminsiemenet. Kierittele kalat ensin jauhoseoksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi seesaminsiemenissä. Paista pannulla öljyssä tai uunissa 200 asteessa kypsiksi ja tarjoa purjo-kevätsipulimuhennoksen kanssa.
Valmista lisäke huuhtömalla purjo ja sipulit. Pilko varret ohuiksi paloiksi ja keitä tai höyrytä palat pehmeiksi pienessä määrässä kiehuvaa vettä. Valuta vesi pois.
Sulata margariini kattilassa, lisää jauhot ja sekoita seos tasaiseksi. Nosta kattila liedeltä ja kaada neste pikkuhiljaa kattilaan koko ajan sekoittaen. Pane kattila takaisin liedelle ja sekoita kunnes kastike kiehahtaa. Vähennä lämpöä ja keitä vielä noin 4 minuuttia. Lisää purjo ja kevätsipulisuikaleet, kuumenna ja mausta.
Muhennospohjaan voit yhdistää myös muita kasviksia, kuten lehtiselleriä tai vihreitä papuja.