Ladataan... Ladataan...

Sei-katkarapupaistos ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
400 g pakaasteseitiä
100 g katkarapuja
1 tl tilliä
2.5 dl 3 juustoa -ruokakermaa
2 tl suolaa
50 g kevyttä juustoraastetta
Lisäksi
8 kpl (keskik.) keitettyä perunaa
Ohjeet

Laita seipalat vuokaan ja mausta ne, voit käyttää muitakin mausteita (esim. sitruunapippuria ja rakuunaa). Levitä jäiset katkaravut kalan päälle, kaada kerma päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Laita uuniin 200 astetta ja noin puoli tuntia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 306 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":88,"alcohol":0,"protein":121,"carbohydrates":97},"weight":{"fat":9.59,"alcohol":0,"protein":29.51,"carbohydrates":23.65,"saturated_fat":5.31,"sugar":2.07,"fibre":1.2,"salt":4.15},"percent_raw":{"fat":0.2887493764179951,"alcohol":0,"protein":0.3948551627933712,"carbohydrates":0.3163954607886336},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":305,"weight":75.48,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":323.16},"item_type":"recipe","recipe_id":52745,"servings":4}}

 
Sulje