Kuullota pannulla tilkassa öljyä garam masala, valkosipulimurska ja paprikajauhe.
Sekoita keskenään gluteeni- ja kikhernejauhot sekä mustapippuri. Lisää sekaan kasvisliemi, loppu öljystä, valkosipuli-mausteseos ja soijakastike. Muotoile seoksesta pallo ja vaivaa palloa muutama minuutti. Muotoile paksuhkoksi pötköksi. Kääri pötkö folioon ja nosta uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa 1 tunti ja 15 minuuttia.
Avaa foliopaperi. Sivele päälle sinapin ja siirapin seos ja alenna lämpötila 150 asteeseen. Paista edelleen noin 10 minuuttia.
Anna jäähtyä. Nosta viileään.
Parhaimmillaan seitankinkku on viileässä säilytettynä seuraavana päivänä. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.