Pilko melkein sulanut seiti keskikokoisiksi palasiksi. Silppua sipuli. Sulata 1 tl margariinia paistinpannulla ja laita seiti ja sipuli paistumaan n. 10 minuutiksi. Seiti muuttuu melko pieneksi palaseksi.
Sulata 3 rkl rasvaa kattilassa. Lisää jauhot ja kuumenna sekoittaen, kunnes rasvaseos kiehuu. Älä ruskista.
Nosta kattila liedeltä ja lisää kattilaan puolet maidosta. Sekoita puuhaarukalla kunnes kastike on tasaista ja sakeaa. Lisää loput maidosta ja sekoita. Kaada kastike kalan ja sipulin päälle.
Kiehauta kastike edelleen sekoittaen ja keitä vähäisellä lämmöllä n. 10 minuuttia. Mausta valmis kastike kalaliemikuutiolla.
Tarjoa kastike sellaisenaan keitettyjen perunoiden lisänä.
Voit korvata kalaliemikuution 0,5 tl suolaa ja 1 maustemitallisella valkopippuria.